11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаБерое с поражение в Балканската лига (видео)

Берое с поражение в Балканската лига (видео)

Старозагорци загубиха от Милениум

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое завърши редовния сезон в Балканската лига със загуба. Старозагорци отстъпиха на черногорския Милениум с 93:99 като гости в последния си мач от тази фаза.

И ОЩЕ: Българският състав приключва този етап с баланс от 3-7, като продължава напред и ще играе във Финалната четворка на турнира.

НАЙ-ДОБРИ: За Берое днес в играха не се появиха Александър Тодорович и Дариъс Хол. В тяхното отсъствие Александър Андреевич оформи дабъл-дабъл – 28 точки и 11 борби. Робърт Георгиев (5 борби) и Келси Барлоу (7 борби) вкараха по 14. Даниел Пюрифой добави 13 и 6 борби. Михаил Комбаков финишира с 11 и 5 асистенции.

Марко Йованович бе най-добър за Милениум с 24 точки, 6 борби и 8 асистенции. Марко Райчевич се разписа с 18 и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Старозагорци изнесоха силна втора четвърт, която спечелиха с 33:11, за да излязат напред с 59:43 след едно полувреме. След паузата обаче ролите се размениха и Милениум лимитира съперника си до 10 точки в третия период, за да отбележи 33 и да фиксира 76:69 в своя полза. През последната четвърт домакините стигнаха до аванс от 20 точки. Берое не се отказа и със силен финален щурм в края успя да намали до 6 точки, но за повече нямаше време.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – МИЛЕНИУМ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани