9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Трябва да сме по-сериозни

Петър Златанович: Трябва да сме по-сериозни

Ще се борим за титлата, категоричен е треньорът на Балкан

Не съм изненадан от Шумен. Имат добри състезатели, които са прилични на индивидуално ниво и могат да те накажат. Повече ме изненадаха нашите. Мога да разбера, че след пет часа път до Шумен е трудно влизането в мача. Мога да разбера, че „предварително взетите“ мачове са най-трудни за игра. Но все пак сме професионалисти, те като баскетболисти, аз като треньор. Така, че трябва да сме по-сериозни. Естествено, трябва да продължаваме да пазим второто място и от тази гледна точка това ни дава някакъв фокус, защото малко вече си мислим, че сме в плейофите, а има още до тогава“, бе мнението на треньора на шампионите Петър Златанович след успеха в Шумен със 105:89 в мач от НБЛ.

„Колкото и да съществува Балкан, никога няма да излиза без целите да са най-големите – например титлата. Който и да е треньор, които и да са състезатели, това е Балкан, така че абсолютно ще се борим за титлата„, добави наставникът на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани