12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБерое претърпя поражение от унгарки на старта в турнира Еврокъп (видео)

Берое претърпя поражение от унгарки на старта в турнира Еврокъп (видео)

Българският шампион отстъпи на Печ у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое стартира участието си в турнира Еврокъп за жени през този сезон с поражение. В своята зала „Общинска“ селекцията на Таня Гатева загуби от унгарския Печ с 59:94 в първия си мач от група B на надпреварата.

НАЙ-ДОБРИ: Цветомира Шаренкапова завърши с 13 точки за Берое. Гергана Иванова добави 11. Теодора Динева се отчете с 9 точки и 6 борби. Радостина Димитрова вкара 8.

Нора Венцел бе най-резултатна за Печ с 24 точки, от които 6 тройки. Сиара Калхун се прибра в съблекалнята с 16 и 6 борби. Вираг Кис остана с 15 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Унгарките демонстрираха по-точен мерник в стрелбата от игра – 51.5% срещу 37.1% за Берое. Освен това, гостенките доминираха под двата ринга, след като грабнаха 50 срещу 22 борби за старозагорки. Печ имаше и повече асистенции – 27 срещу 16 завършващи подавания за Берое.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой на Берое в турнира Еврокъп ще бъде на 3 ноември (четвъртък). Тогава българският първенец ще спори с турския Хатай Спор като гост.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ПЕЧ 

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани