17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЛевски загуби в Израел на старта в Балканската лига (видео)

Левски загуби в Израел на старта в Балканската лига (видео)

Българският тим отстъпи на Апоел Беер Шева

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски започна със загуба участието си в Балканската лига през 2022/2023. Отборът на Димитър Ангелов претърпя поражение от Апоел Беер Шева с 67:100 като гост в първия мач от напреварата за този сезон, който се проведе в зала „Ноам Хаим“ на израелска земя.

НАЙ-ДОБРИ: Джон Флорвиъс отбеляза 23 точки за Левски, които допълни с 6 борби. Алън Арнет вкара 17. Николай Михайлов пък грабна 10 борби.

Ръс Смит бе най-резултатен за Апоел Беер Шева с 30 точки и 5 асистенции. Томер Порат се отчете с 12 и 8 борби. Рон Зипър остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Подмладеният състав на Левски успяваше да стои равностойно на своя съперник през първата четвърт, която приключи при резултат 16:20 в полза на Апоел. През втория период въпреки силната игра на дуото Джон Флорвиъс и Алън Арнет, домакините направиха аванса си двуцифрен за 45:33 на голямата почивка. След паузата израелският тим държеше инициативата и стигна до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач на Левски в Балканската лига ще бъде на 6 ноември (неделя). Тогава „сините“ ще се изправят срещу Берое у дома.

СТАТИСТИКА ОТ АПОЕЛ БЕЕР ШЕВА – ЛЕВСКИ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани