19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияБерое направи още една крачка към титлата при жените (видео)

Берое направи още една крачка към титлата при жените (видео)

Старозагорки взеха и мач №2 от серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое постигна втора поредна победа във финалите на женското първенство. Отборът на Таня Гатева се наложи на Монтана 2003 със 73:59 у дома във втория двубой от серията и вече е на крачка от титлата в шампионата след 2-0 в серията.

НАЙ-ДОБРИ: Цветомира Наумова (5 борби) и Жаклин Златанова (7 борби) завършиха с по 15 точки за Берое. По 10 добавиха Виолина Кочева (6 асистенции), Радостина Христова (7 борби) и Сиара Ростен (6 борби).

Шерин Сътърланд бе много бе много полезна за Монтана 2003 и достигна до дабъл-дабъл – 17 точки и 15 борби. Валерия Алексиева се отчете с 15 и 5 асистенции. Александра Петрова остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Старозагорки изнесоха силна втора четвърт, в която лимитираха съперника до 9 точки, отговаряйки с 25, за да излязат напред с 37:21 и до края не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три успеха от пет срещи. Третият мач между Монтана 2003 и Берое ще бъде на 30 април (неделя) от 18.00 ч. в зала „Младост“, в Монтана.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – МОНТАНА 2003

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани