18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБерое дочака първа победа в Еврокъп (видео)

Берое дочака първа победа в Еврокъп (видео)

Старозагорки се справиха с турския Хатай Спор у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа първи успех в турнира Еврокъп за жени през този сезон. На свой терен шампионът и носител на Купата на България се справи със съпротивата на турския Хатай Спор с 94:81 в мач от група B на надпреварата.

И ОЩЕ: Старозагорки имат в актива си и 4 загуби, като заемат последно място в класирането, докато последният им съперник е трети със същия баланс, но и с по-добри показатели.

НАЙ-ДОБРИ: Теодора Динева се отчете с 25 точки, 5 борби и 6 асистенции за Берое. Радостина Христова бе близо до трипъл-дабъл – 17, 12 борби и 6 асистенции. Гергана Иванова и Цветомира Наумова вкараха по 15 точки. Сиара Ростън добави 10 и 5 борби.

Алексис Принс бе най-добра за Хатай Спор с 26 точки и 12 борби. Епифани Принс и Гизем Тюран останаха с по 15, като последната грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 50% срещу 43.5% за туркините. Освен това, Берое направи повече асистенции – 33 срещу 18 завършващи подавания за Хатай Спор, който е полуфиналист в турнира през 2016/2017.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 декември Берое ще гостува на Елицур Рамла в последния си двубой от груповата фаза на надпреварата.

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани