20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЯмбол заключи коша си за ЦСКА (видео)

Ямбол заключи коша си за ЦСКА (видео)

Отборът на Александър Алексиев лимитира съперника под 70 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ямбол записа трета победа в НБЛ през този сезон. В своята зала „Диана“ отборът на Александър Алексиев надигра ЦСКА с 90:65 в последния мач от 9 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: Ямболии имат в актива си и 4 загуби, като заемат девето място в класирането, но имат и двубой по-малко, докато „армейците“ са с баланс от 3-5 и са осми.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Таварес даде тон на Ямбол с 27 точки и 5 борби. Иван Лилов добави 15 и 5 асистенции. Трей Сампсън се отчете с 11 точки и 6 борби.

Джордан Калахан бе най-резултатен за ЦСКА с 15 точки и 6 асистенции. Мартин Сотиров финишира с 13. Алекс Симеонов и Зейн Ноулс останаха с по 12 точки, като овладяха съответно по 6 и 7 борби.

КЛЮЧЪТ Първите 10 минути бяха равностойни, а в края им Джордан Калахан даде крехък аванс на гостите за 16:15 след успешни наказателни удари. Надлъгването продължи до средата на втория период, но след това Ямбол взе нещата в свои ръце и направи серия от 28-9, дело на Уил Таварес, Иван Лилов, Трей Сампсън и Георги Герганов, с което фиксира 50:31 в своя полза на голямата почивка. След паузата домакините не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 декември Ямбол ще гостува на Левски, докато ЦСКА ще приеме Черно море Тича ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – ЦСКА

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани