14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияБерое без проблеми в София

Берое без проблеми в София

Отборът на Жаклин Златанова надигра Локомотив

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа четвърти пореден успех във втория етап на женския шампионат. Селекцията на Жаклин Златанова се наложи над Локомотив с 86:55 като гост в мач от 4 кръг в Първата четворка.

И ОЩЕ: Старозагорки са с пълен актив от победи на върха в класирането, докато столичанки имат баланс от 0-4 и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Цветомира Наумова финишира с 28 точки за Берое, допълнени от 10 борби и 5 асистенции. Николет Гилдей добави 19 и 8 асистенции. Виктория Мирчева също стигна до двойните показатели – 18 точки и 16 борби.

Ренета Димитрова бе най-резултатна за Локомотив с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостенките доминираха под двата ринга, като овладяха общо 57 срещу 32 борби за Локомотив. Освен това, старозагорки бяха по-точни в стрелбата от средна дистанция – 42% срещу 25% за столичния тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Берое ще приеме Рилски спортист, докато същия ден Локомотив ще излезе срещу Монтана 2003.

СТАТИСТИКА ОТ ЛОКОМОТИВ – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани