13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаТити Папазов: Когато вземаш грешни решения в нападение, те водят до лесни...

Тити Папазов: Когато вземаш грешни решения в нападение, те водят до лесни кошове за съперника

Левски изгуби този двубой, заради две пропадания, каза още наставникът на столичани

Левски изгуби този двубой, заради две пропадания и естествено един момент, в който на гребена на емоцията след 2-3 слаби наши минути и с подкрепата на тяхната публика. Знаете как се създава тук атмосферата. В дълги периоди бяхме равностойни, дори в някои моменти по-добри от тях. Тези пропадания ни костваха победата и разликата, която се случи накрая е по-голяма от тази, с която трябваше да загубим. Днес победи отборът, който заслужаваше повече„, заяви пред камерите на RING TV треньорът на Левски Тити Папазов след загубата от Балкан в Delasport Балканска лига със 71:82.

Серията им от 8-0 в последната четвърт се оказа ключова. Ние имахме подобна при 44:43 за нас. Стана 51:44 и имаше още много време. Втората такава серия бе това. Такива неща се случват и на много по-големи отбори от нашия. Когато вземаш грешни решения в нападение, те водят до лесни кошове за съперника. Смятам, че и двата отбора имат по-голям потенциал от този, който показаха. Отдавна не бяха играли помежду си. Системата на турнира ни дава възможност да бъдем сред първите четири и след Нова година всичко започва от начало„, каза още наставникът на „сините“, за които това бе първи двубой в турнира през този сезон.

Балкан взе първото българско дерби в своята група в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани