18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАБез Никола Йокич Денвър падна от Ню Орлиънс (видео)

Без Никола Йокич Денвър падна от Ню Орлиънс (видео)

Седмо домакинско поражение за Нъгетс през сезона в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Никола Йокич Денвър претърпя седмото си домакинско поражение в НБА през този сезон. Нъгетс отстъпиха на Ню Орлиънс с 88:107, като вече са с баланс от 51-25 и само на само три мача предимство пред втория на Запад Мемфис.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич не игра за Денвър заради проблеми с прасеца. В негово отсъствие Джамал Мъри вкара 21 точки плюс 7 асистенции. Брус Браун добави 19 и 5 борби. Арън Гордън и Крисчън Браун останаха с по 11 точки, като първият овладя и 6 борби.

Брандън Инграм бе много полезен за Ню Орлиънс и оформи трипъл-дабъл – 31 точки, 11 борби и 10 асистенции. Си Джей Маккалъм се отчете с 23. С по 15 точки приключиха Йонас Валанчиунас и Трей Мърфи, като първият овладя и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха 46 срещу 40 борби за Денвър. Освен това, Пеликанс бяха по-точни в стрелбата от игра – 48.1% срещу 40% за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 април Ню Орлиънс ще излезе срещу Лос Анджелис Клипърс, докато утре сутрин Денвър ще има за съперник Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани