12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБез Леброн Джеймс Лейкърс спряха Голдън Стейт (видео)

Без Леброн Джеймс Лейкърс спряха Голдън Стейт (видео)

26-та победа за "езерняците" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Леброн Джеймс Лос Анджелис Лейкърс стопираха серия от три поредни загуби в НБА. „Езерняците“ се справиха с шампиона в лигата Голдън Стейт със 109:103 като гости, достигайки до 26-тия си успех през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Денис Шрьодер отбеляза 26 точки за отбора от Ел Ей. Руи Хачимура добави 16 и 7 борби. Ди`Анджело Ръсел се завърна в Лейкърс с 15 точки, 6 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 13 и 16 борби.

Джордан Пул бе най-добър за Голдън Стейт с 29 точки, 5 борби и 6 асистенции. Клей Томпсън вкара 15. Дреймънд Грийн и Андрю Уигинс останаха с по 12 точки, като първият направи и 10 асистенции плюс 7 борби.

КЛЮЧЪТ: В началото на последната четвърт Джордан Пул изведе Уориърс напред с 2 точки, но гостите не се дадоха и отново си върнаха лидерството. Ди`Анджело Ръсел, Руи Хачумира и Денис Шрьодер бяха точни за аванс от 7 точки в полза на Лейкърс и оттам връщане нямаше.

И ОЩЕ: Скенерът не е показал сериозни увреждания по левия глезен на Леброн Джеймс. В лагера на Лейкърс очакват завращането на терена на Реализатор №1 в НБА за всички времена преди паузата за Мача на звездите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 февруари Лейкърс ще гостуват на Портланд, докато Голдън Стейт ще приеме Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани