14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Ще е по-добре да завършим сезона с две победи

Николай Грозев: Ще е по-добре да завършим сезона с две победи

Успяхме да спечелим донякъде със защитата ни, смята крилото на Балкан

Успяхме да спечелим донякъде със защитата ни, защото те играят доста бързо в нападение. Играят основно на бърза атака, но мисля, че се справихме. Тройките със сигурност също повлияха (б.р 10 срещу 2 за Академик), те нямаха толкова добър ден и за това имаха ниска резултатност. Определено Академик не се отказваше през целия мач, може би и ние леко се поотпускахме и оттам се получаваше сближаването в резултата, но не спряха да играят, въпреки че разликата ставаше двуцифрена“, сподели един от реализаторите на Балкан Николай Грозев след успеха срещу пловдивчани с 82:68.

„Опитваха се да се върнат в мача. Накрая при 12-13 точки и секунди до края, пак не спряха да пазят зонова преса, наистина бяха доста агресивни докрая. Няма толкова голям заряд наистина в такъв мач, но ще е по-добре да завършим сезона с две победи. Надявам се, че ще приключим серията още в Пловдив. Разбрах, че ще има изключително малко фенове от Ботевград заради условията. Ние ще се опитаме да ги победим още там“, добави крилото, който вкара 14 точки в първия мач от серията за бронза в НБЛ.

Балкан наказа пропуските на Академик за 1-0 в серията за бронза в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани