14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАБез Леброн Джеймс Лейкърс не издържаха срещу Юта (видео)

Без Леброн Джеймс Лейкърс не издържаха срещу Юта (видео)

"Езерняците" с 14-то поражение като гости в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Леброн Джеймс Лос Анджелис Лейкърс претърпяха 14-то поражение при визитите си в НБА през този сезон. „Езерняците“ паднаха от Юта със 125:132 като гости в „Делта сентър“.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс не взе участие в срещата, заради травма в левия глезен. В негово отсъствие ДиАнджело Ръсел наниза 39 точки, от които 6 тройки. Остин Рийвс добави 19. Руи Хачимура вкара 17 точки. Антъни Дейвис регистрира трипъл-дабъл – 15, 15 борби и 11 асистенции.

Лаури Марканен бе най-добър за Юта с 29 точки, допълнени от 9 борби и 5 асистенции. Колин Секстън финишира с 27 и 5 асистенции. Джордан Кларксън остана с 21 точки.

КЛЮЧЪТ: Джаз взеха нещата в свои ръце в средата на третата четвърт, използвайки серия от 15-3, дело на Лаури Марканен и Крис Дън, за да излязат напред с 85:79. В началото на последния период Лейкърс сведоха пасива си до 3 точки след кош на Руи Хачимура. Юта не се забави и достигна до двуцифрена преднина след забивка на Колин Секстън, като повече не погледна назад.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 януари Лейкърс ще бъдат домакини на Оклахома, докато Юта ще спори с Индиана. 

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани