9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър повалиха Макаби в Евролигата (видео)

Баскония и Коди Милър-Макинтайър повалиха Макаби в Евролигата (видео)

Гардът близо до дабъл-дабъл за испанския тим

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър се върнаха на верния път след две поредни загуби в Евролигата. Отборът на гарда подчини Макаби Тел Авив с 92:82 у дома в среща от 25 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Испанският състав е с баланс от 13-12 и се намира на девета позиция в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелският гранд е със същия баланс на 10-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър отново постави името си сред реализаторите за Баскония, приключвайки с 10 точки, 4 борби и 8 асистенции за 32 минути на паркета. При стрелбата си националът бе 3/5 от средна дистанция, 1/3 от тройката и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Маркъс Хауърд бе най-добър с 26 точки, от които 5 тройки. Ваня Маринкович финишира с 14.

Уейд Болдуин завърши с 25 точки и 6 асистенции за Макаби Тел Авив. С по 12 останаха Джасиел Риверо и Джош Небо, като вторият овладя и 5 борби.

Снимка: Baskonia/Twitter

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 60% срещу 46% за Макаби. Освен това, Баскония направи и повече асистенции – 22 срещу 13 завършващи подавания за тима от Тел Авив.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 февруари Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще излязат срещу АСВЕЛ, докато същия ден Макаби Тел Авив ще играе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани