5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБез Леброн Джеймс и Антъни Дейвис Лейкърс биха в Бостън (видео)

Без Леброн Джеймс и Антъни Дейвис Лейкърс биха в Бостън (видео)

Остин Рийвс с нов личен рекорд за сезона в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без контузените Леброн Джеймс и Антъни Дейвис Лос Анджелис Лейкърс достигнаха до 25-тата си победа в НБА. „Езерняците“ нанесоха третото поражение на Бостън в „ТД Гардън“ този сезон след 114:105.

НАЙ-ДОБРИ: Остин Рийвс наниза рекордните за себе си през 2023/2024 в лигата 32 точки за Лейкърс, включително 7 тройки. По 16 добавиха Джаксън Хейс (10 борби) и ДиАнджело Ръсел (14 асистенции). Руи Хачимура приключи с 15 точки и 8 борби.

Джейсън Тейтъм бе най-резултатен за Бостън с 23 точки и 7 борби. С по 17 останаха Кристапс Порзингис и Сам Хаузър, като първият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей реализира 19 тройки от 36-те си опита, като в последната четвърт не позволи на лидера на Изток да се доближи на по-малко от 7 точки. Освен това, Лейкърс овладяха 52 борби и направиха общо 30 асистенции, за да сложат край на серията си от две поредни загуби в лигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Лейкърс ще имат визита в Ню Йорк, докато ден по-късно Бостън ще играе срещу Мемфис. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани