6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБаскония и Коди Милър-Макинтайър на губещата страна в испанския дуел на кръга...

Баскония и Коди Милър-Макинтайър на губещата страна в испанския дуел на кръга в Евролигата (видео)

Гардът грабна 5 борби в двубоя срещу Валенсия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония и Коди Милър-Макинтайър допуснаха 11-то поражение в Евролигата този сезон. На свой терен гардът и съотборниците му паднаха от Валенсия с 62:77 в испанския дуел на 23 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Тимът от Витория има в актива си и 12 успеха, с което се нарежда на 11-та позиция в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Оранжевите“ са със същия баланс на 9-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се задържа на терена 26 минути за Баскония. В тях националът на България се разписа с 2 точки, 5 борби, 4 асистенции, 1 открадната топка и чадър, като бе 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Чима Монеке се отчете с 16 точки и 5 борби. Ваня Маринкович остана с 10 и 5 борби.

 

Брандън Дейвис бе най-добър за Валенсия с 19 точки. Крис Джоунс регистрира 12 и 5 борби. Семи Оджелей остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: След паузата гостите изградиха преднина от 17 точки за 49:32, но Баскония сведе пасива си до 10 в края на третия период за 48:58. След това домакините продължиха да настояват и чрез Чима Монеке, Маркъс Хауърд и Джордан Тиодор намалиха изоставането си до 3 точки за 56:59. Валенсия обаче не се огъна и чрез Брандън Дейвис, Крис Джоунс и Джъстин Андерсън отново стигна до двуцифрен аванс, което се оказа достатъчно за крайното 77:62.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 януари Баскония и Коди Милър-Макинтайър ще имат визита в Германия на Байерн Мюнхен. Същият ден Валенсия ще спори с Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани