12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислава Христова доминира в българския дуел в Румъния

Борислава Христова доминира в българския дуел в Румъния

Сепси мина през Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова

Борислава Христова и Сепси спечелиха българския дуел в Румъния при жените. Бившата възпитаничка на Вашингтон Стейт и съотборничките й бяха категорични срещу Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова след 103:40 у дома в мач от 8 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Борислава Христова поведе колоната на реализаторите за Сепси заедно с Кадия Кейв, като и двете вкараха по 17 точки. Националката от своя страна допълни сметката си с 6 борби и 1 открадната топка за 13 минути, като бе 5/7 при стрелбата си от средна дистанция, 2/4 зад дъгата и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

За Александрия Анна-Мария Коляндрова бе най-добра с 11 точки, 6 борби, 1 асистенция, отнета топка и чадър за 34 минути. При стрелбата си гардът бе 4/11 за две точки и 1/5 от тройката.

От нейните съотборнички Александра Петрова се отчете с 8 точки, 4 борби, 1 асистенция и чадър за 33 минути. Центърът бе 3/11 от средно разстояние и 2/2 от фаул линията.

Сепси на Борислава Христова, който е с баланс от 8-0 на върха в класирането, ще играе срещу Муреш на 18 декември. Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова има 2 успеха и 4 поражения, което го поставя на 10-то място, а на 16 декември ще спори с Арад.

СТАТИСТИКА ОТ СЕПСИ – АЛЕКСАНДРИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани