5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЛайфстайлБаскетболист от НБА насочил оръжие срещу сина си

Баскетболист от НБА насочил оръжие срещу сина си

Проблемите със закона за Малик Бийзли продължават един след друг

Въпреки че вече четири години е част от НБА, Малик Бийзли изглежда не се слави с добра репутация извън терена. Проблемите му със закона могат да се окажат сериозен проблем за кариерата му в най-силното първенство в света.

Според медиите отвъд океана, властите в окръг Хенепин искат 19-месечния син на гарда да остане под тяхна закрила. Причината е обвинение от страна на приятелката му Монтана Яо, от което става ясно, че Бийзли е насочил оръжие към нея и детето им. Твърдението е придружено и с видеозапис.

Според информацията, случката се разиграла преди около седмица, в същия ден, в който Бийзли заплашил с пистолет в близост до дома си два души. Преди повече от месец на бившия възпитаник на Флорида Стейт бяха повдигнати обвинения в притежание на оръжие и разпространение на наркотици в Минеаполис.

Малик Бийзли се присъедини към Минесота през февруари след трейд, като реализира средно по 20.7 точки, 5.1 борби и 1.9 асистенции в общо 13 двубоя в лигата през миналия сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани