11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБарселона изпълни още една цел в Евролигата (видео)

Барселона изпълни още една цел в Евролигата (видео)

Каталунците си гарантираха домакинско предимство за плейофите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона си осигури домакинско предимство за плейофите в Евролигата. Каталунците се наложиха над АЛБА Берлин със 72:56 у дома в мач от 32 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е с баланс от 22-10 и се намира на трето място в класирането, докато германците са 17-ти с 9 успеха и 23 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Сертач Шанлъ се отчете с 12 точки и 6 борби за Барселона. Никола Миротич добави 11 и 6 борби. Никола Калинич финишира с 10 точки и 5 борби.

Нито един баскетболист на АЛБА Берлин не премина двуцифрената бариера. Яни Ветцел вкара 9 точки Луис Олинде и Бен Лемънс останаха с по 7, като първият овладя и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха предимство през първото полувреме, като излязоха напред с 35:34 на голямата почивка. След паузата обаче Барса заздрави защитата и това даде резултат. Домакините направиха серия от 19-3, за да си осигурят победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 април Барселона ще гостува на Армани Милано, а същия ден АЛБА Берлин ще играе срещу Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – АЛБА БЕРЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани