18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБалкан приключи европейското си участие със загуба в Испания (видео)

Балкан приключи европейското си участие със загуба в Испания (видео)

Българският шампион с поражение от Билбао в последния си мач от група К

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан приключи европейското си участие за този сезон със загуба. На испанска земя селекцията на Небойша Кнежевич отстъпи на Билбао с 63:90 в последния си мач от група К на ФИБА Къп.

И ОЩЕ: Шампионите са последни в своя поток с баланс от 0-6.

НАЙ-ДОБРИ: Йордан Минчев и Илиян Пищиков финишираха с по 13 точки за Балкан, като първият овладя и 10 борби. Мартин Сотиров добави 11. Сюприйм Хана остана с 10 точки.

Алекс Рейес и Тригви Хлинарсон бяха най-добри за Билбао с по 13 точки, като първият овладя и 5 борби. Томеу Риго регистрира 11. Йоргос Цалпурис се отчете с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 76.9% срещу 46.9% за Балкан. Освен това, Билбао направи и повече асистенции – 26 срещу 9 завършващи подавания за българския тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Балкан ще съсредоточи усилията си върху НБЛ. Следващият мач на ботевградчани в шампионата ще бъде на 12 февруари (понеделник) от 19.00 ч. като гости на ЦСКА.

СТАТИСТИКА ОТ БИЛБАО – БАЛКАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани