9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаБарса взе "Ел Класико" в Евролигата и се бетонира за плейофите (видео)

Барса взе „Ел Класико“ в Евролигата и се бетонира за плейофите (видео)

Каталунците станаха първият тим, сигурен за елиминациите в турнира

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона стана първият отбор през този сезон, който си гарантира място в плейофите на Евролигата. Това се случи, след като отборът на Шарунас Ясикевичус надви Реал Мадрид в баскетболното „Ел Класико“ с 81:76 като гост. Каталунците вече имат 21 победи и 8 загуби и са лидери в надпреварата, докато „Белият балет“ е седми със 17 успеха и 10 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Пиер Ориола по капитански даде тон на Барселона с 18 точки и 6 борби. Никола Миротич се отчете с 13, 5 борби и 5 асистенции. Кайл Курич и Ник Калатес вкараха по 11 точки.

Габриел Дек бе най-резултатен за Реал Мадрид със 17 точки. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 16 и 11 борби. Алберто Абалде остана с 11 точки.

СТАТИСТИКАТЕ НЕ ЛЪЖЕ: Двубоят бе изпълнен с доста обрати, като нито един от двата състава не успя да се откъсне с голяма разлика. 3 минути преди края Пиер Ориола наклони везните в полза на гостите с тройка за 73:69. 

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани