11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано не даде надежда на Баскония (видео)

Армани Милано не даде надежда на Баскония (видео)

Отборът на Еторе Месина със 17-та победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано добави още един успех на сметката си в Евролигата. Пред своята публика селекцията на Еторе Месина подчини Баскония с 89:78 в мач от 26 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Италианците са с баланс от 17-7 и са трети в класирането, докато испанците са 16-ти със 7 победи и 17 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Девън Хол вкара 15 точки за Армани Милано. Серхио Родригес добави 14. Николо Мели и Трой Даниелс завършиха с по 13 точки, като първият грабна и 11 борби за дабъл-дабъл.

Матю Костело бе най-добър за Баскония с 23 точки. Уейд Болдуин се разписа с 16. Рокас Гиедрайтис остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Армани Милано поема инициативата още в началото и след 20 минути игра водеше с 40:25. И след почивката гостите така и не успяха да се превърнат в сериозна заплаха за съперника, който достигна до аванс от 25 точки. Въпреки финалния щурм на испанците в края, домакините не изпуснаха контрола.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 февруари Армани Милано ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, докато Баскония ще излезе срещу УНИКС Казан.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани