11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес сломи Партизан (видео)

Анадолу Ефес сломи Партизан (видео)

Турският гранд записа пети успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес ликува за трети път в последните си пет мача в Евролигата. Пред своята публика селекцията на Ердем Джан отказа Партизан със 100:94 в среща от 10 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Турският гранд е с баланс от 5-5 и се намира на 11-та позиция в класирането. Отборът на Желко Обрадович има в актива си 4 успеха и 5 поражения, с което се нарежда на 13-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин навъртя 27 точки за Анадолу Ефес, като направи и 8 асистенции. Дариъс Томпсън добави 18. Уил Клайбърн и Анте Жижич останаха с по 12 точки.

Франк Камински бе най-резултатен за Партизан с 24 точки. Пи Джей Дозиър регистрира 21 и 5 асистенции. Джеймс Нънали остана с 16 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Шейн Ларкин вкара 12 точки в последните 10 минути, като двете му тройки във финалните две минути и половина бяха решаващи за победата. Американският гард помогна на своя отбор да дръпне с 96:89 47 секунди преди края и това бе всичко за Партизан.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 декември Анадолу Ефес ще гостува на Цървена Звезда, докато ден по-рано Партизан ще спори с Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани