19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес повали Олимпиакос (видео)

Анадолу Ефес повали Олимпиакос (видео)

Трета победа за турския гранд в последните му пет мача в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес записа трета победа в последните си пет мача в Евролигата. На свой терен турският тим се наложи над Олимпиакос с 85:72 в среща от 30 кръг в турнира на богатите. Селекцията на Томислав Миятович е с баланс от 13-17 и се намира на 13-то място в класирането, докато гръцкият гранд е с 18 успеха и 12 поражения и е шести.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BasketNews (@basketnews)

И ОЩЕ: Секунди преди края на срещата треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас бе изгонен. Наставникът на гръцкия гранд се нахвърли на съдиите, като трябваше да бъде удържан от своите асистенти и да напусне залата.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин завърши с 15 точки и 6 асистенции за Анадолу Ефес. Уил Клайбърн добави 14. Дерек Уилис вкара 13 точки.

Алек Питърс бе най-резултатен за Олимпиакос с 19 точки и 5 борби. Мустафа Фал се разписа с 14. Костас Папаниколау остана с 12 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаше с 11 точки на голямата почивка, Олимпиакос се стегна и намали до 61:62 след тройка на Айзея Кенън. Ефес реагирира със серия от 10-0, за да си върне двуцифрения аванс. Въпреки двете поредни тройки на „червено-белите“ в последната част, домакините не дадоха повече шансове на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 март Анадолу Ефес ще играе срещу АЛБА Берлин, докато Олимпиакос ще бъде домакин на АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани