15.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония на губещата страна в Белград (видео)

Коди Милър-Макинтайър и Баскония на губещата страна в Белград (видео)

6 асистенции на гарда срещу Партизан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония не успяха да добавят още една победа на сметката си в Евролигата. Гардът и отборът му загубиха от Партизан с 83:87 като гости в среща от 30 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 16-14 и се намира на девето място в класирането. Сръбският гранд има в актива си 14 победи и 16 загуби, с което се нарежда на 10-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър се задържа на терена 28 минути за Баскония. В тях националът се отчете с 4 точки, 3 борби, 6 асистенции и 1 открадната топка, като бе 1/2 при стрелбата си от средна дистанция и 2/2 от фаул линията.

От неговите колеги Маркъс Хауърд финишира с 26 точки. По 13 вкараха Матю Костело и Чима Монеке. 

Франк Камински бе най-резултатен за Партизан с 20 точки. С по 18 точки приключиха Бруно Кабокло и Кевин Пънтър, като първият овладя и 13 борби.

КЛЮЧЪТ: След като дръпна с 12 точки в последната четвърт, Партизан допусна съперникът да се доближи до 83:85 след кош на Маркъс Хауърд 39 секунди преди сирената. Две точки от Пи Джи Дозиър фиксираха крайното 87:83 в полза на домакините в края на двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 март Партизан ще приеме Реал Мадрид, докато Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще излезе срещу Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани