7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес надстреля Реал Мадрид (видео)

Анадолу Ефес надстреля Реал Мадрид (видео)

Турският гранд също в плейофите на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес изнесе убийствено второ полувреме в Мадрид, за да си проправи път до плейофите в Евролигата. Отборът на Ергин Атаман надстреля Реал със 108:83 като гост в мач от 32 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Турският гранд е трети в класирането с баланс от 21-11, докато испанците са осми с 18 успеха и 14 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Сертач Санли приключи със 17 точки за Анадолу Ефес. Шейн Ларкин добави 16 и 5 асистенции. Крунослав Симон се отчете с 15 точки и 5 асистенции.

Трей Томпкинс бе най-резултатен за Реал Мадрид с 19 точки. Руди Фернандес отбеляза 13. Усман Гаруба остана с 12 точки и 6 борби.

И ОЩЕ: Вечерта се оказа кошмарна за домакините, които освен поражението, трябваше да преглътнат контузията в крака на центъра си Еди Таварес, приключил с 10 точки и 4 борби, както и изгонването на треньора си Пабло Ласо.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани