7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес би Барселона у дома (видео)

Анадолу Ефес би Барселона у дома (видео)

Турският гранд прекъсна серия от три поредни загуби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес прекъсна серията си от три поредни загуби в Евролигата. Момчетата на Ергин Атаман подчиниха Барселона с 86:79 у дома в мач от 16 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Турският гранд е с баланс от 8-8, като заема девето място в класирането, а каталунците са втори с 11 успеха и 5 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин бе близо до трипъл-дабъл за Анадолу Ефес – 23 точки, 7 борби и 8 асистенции. Василие Мицич добави 17 и 5 асистенции. Крунослав Симон реализира 16 точки.

Никола Миротич бе най-резултатен за Барселона с 18 точки и 8 борби. Ник Калатес вкара 15 плюс 6 борби и 6 асистенции. Кори Хигинс остана с 14 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гостите излязоха напред с 45:43 малко след почивката, но Ефес направи серия от 12-0, за да си осигури контрола над двубоя. Василие Мицич и Шейн Ларкин не позволиха на Барса да се върне в последните две минути.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Анадолу Ефес ще приеме Реал Мадрид, а ден по-късно Барселона ще играе срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани