10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЗенит сравни със земята Цървена Звезда (видео)

Зенит сравни със земята Цървена Звезда (видео)

Руснаците записаха победата с най-голямата разлика в клубната си история в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Зенит фиксира победа с най-голямата разлика в клубната си история в Евролигата, допълнена от 16 тройки. Селекцията на Шави Паскуал се разправи с Цървена Звезда с 98:69 у дома в мач от 16 кръг в турнира на богатите. Руснаците заемат пето място в класирането с баланс от 9-5, докато сърбите са 17-ти с 5 успеха и 11 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Кей Си Ривърс отбеляза 23 точки за Зенит, от които 7 тройки. Кевин Пангос добави 17. Били Байрън се разписа с 13 точки и 5 асистенции.

Джони О`Брайънт бе най-резултатен за Цървена Звезда с 13 точки. Деян Давидовац остана с 10.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Домакините излязоха напред с 30:12 в края на първата част и до финалната сирена не сдадоха лидерството. Цървена Звезда опита да се доближи до съперника със серия от 13-0 в края на втория и в началото на третия период, но Зенит отговори с 12 поредни точки и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 декември Зенит ще гостува на Макаби Тел Авив, а ден по-късно Цървена Звезда ще приеме Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ ЗЕНИТ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани