8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияАлън Арнет: Във всеки момент се опитвам да помагам на моите съотборници

Алън Арнет: Във всеки момент се опитвам да помагам на моите съотборници

Химията в отбора е страхотна, сподели гардът на Левски

Направихме някои грешки. През първата част играхме страхотно, след това позволихме играта да се изравни. В крайна сметка е хубаво, че успяхме да спечелим след трудното второ полувреме. Ние знаем, че срещу всеки съперник ще ни бъде трудно. Във всеки момент аз опитвам да помагам на моите съотборници. Успях да го направя, да бъда по-агресивен в защита и да използвам това„, сподели баскетболистът на Левски Алън Арнет след успеха над Берое с 86:76 в среща от 3 кръг в НБЛ.

Треньорът изисква много от мен. Той е един от любимите ми треньори и каквото поиска от мен, аз винаги ще се опитам да го направя. Химията в отбора е страхотна, това е един от най-добрите тимове, в които някога съм играл. Всеки помага на другия, усещаме се много добре и това е страхотна сила за нашия отбор”, каза още гардът, който се разписа с 25 точки, 6 борби, 3 асистенции, 3 откраднати топки и чадър за 37 минути в игра.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани