20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлександър Чакмаков: Има разминавания между мен и Роберт Гергов

Александър Чакмаков: Има разминавания между мен и Роберт Гергов

Те са свързани предимно и основно с целите и функционирането на ЦСКА, обясни членът на УС на столичния клуб относно оставката си

Членът на Управителния съвет на баскетболния ЦСКА Александър Чакмаков обясни защо е взел решение да се оттегли. Както преди два дни стана ясно, той е подал оставка като член на УС в клуба.

„Има разминавания между мен и председателя на клуба Роберт Гергов. Те са свързани предимно и основно с целите и функционирането на ЦСКА. Свързани са с начина, по който тимът трябва да приключи настоящия сезон. Както и с това къде трябва да е ЦСКА в баскетболната йерархия. Аз не искам да е школа, а да има мъжки отбор. И то силен отбор. Не искам да се солидаризирам с г-н Гергов“, заяви пред БЛИЦ бизнесменът, който е син на легендарния първи капитан на футболния ЦСКА Нако Чакмаков.

Вече стана ясно, че ЦСКА е пред раздяла с две от основните си фигури. Кейлъб Уесън и Брандън Йънг не взеха участие в последния мач на „червените“ срещу Черноморец, загубен от селекцията на Росен Барчовски със 79:84.

ПрезGoogle
ИзточникБЛИЦ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани