19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияРоберт Гергов с коментар за оставката на Александър Чакмаков

Роберт Гергов с коментар за оставката на Александър Чакмаков

ЦСКА публикува мнението на президента си в социалните мрежи

ЦСКА публикува коментар на президента си Роберт Гергов по повод желанието на члена на Управителния съвет Александър Чакмаков да напусне клуба. Това се случи в социалните мрежи.

Ето и каква е позицията на Роберт Гергов:

„Като шампион с ЦСКА, капитан на отбора и национален състезател зная, че преди важен мач е необходимо спокойствие. При възможност играчите се изпращат в лагерна обстановка, за да се концентрират за предстоящата среща.

За съжаление преди двубоя срещу лидера Черноморец нашият тим бе лишен от нужното спокойствие. Недоумявам защо Сашо Чакмаков реши лично да информира медиите за своето напускане в събота вечер. Кому бе нужно това бързане? Кой имаше интерес в ЦСКА да има напрежение?

Съжалявам за това негово решение, никой не може и няма да отрече приноса му за възстановяването на залата и възраждането на БК ЦСКА. Сигурен съм, че Сашо може да бъде полезeн на ЦСКА и без да e част от УС.

Аз оставам, защото имам ангажимент към момчетата, треньорите и децата в школата. Ще направя всичко по силите си ЦСКА да излезе от ситуацията с боеспособен състав и нито лев задължения. Ние сме ЦСКА и не можем да си позволим друго, освен безупречна репутация.

ЦСКА ще го има! Предупредиха ни, че идват трудни времена и ние сме длъжни да вземем мерки. Разочаровани сме, че трябва да се разделим с някои добри играчи и вероятно да отстъпим от шампионските си амбиции. Но явно това е съдбата на баскетболния ЦСКА вече повече от 30 години. Работим в ръководството да влязат млади хора, които ще влеят нова енергия и ЦСКА скоро ще бъде шампион.

В школата ни расте страхотно поколение, някои ще трябва да станат мъже по-рано от планираното, но в крайна сметка всеки трябва да хване шанса си. И не на последно място – уверен съм, че в клуба скоро ще влязат хора, които знаят как да върнат публиката в залата. Видяхме на волейболния финал каква любов и подкрепа получиха момичетата от трибуните. Това е ЦСКА!

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани