7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Везенков ще играе за България и срещу Босна

Александър Везенков ще играе за България и срещу Босна

Контузията на крилото не е сериозна

Mедицинският щаб на националния ни отбор обяви, че Александър Везенков няма сериозна травма след мача с Литва и ще може да играе срещу Босна и Херцеговина в най-важния мач за „лъвовете“ в този игрови прозорец.

Везенков преминава на преглед утре

Крилото обяви, че е получил болки в крака в третата част на мача в Самоков. Снощи Александър Везенков оформи дабъл-дабъл – 29 точки и 11 борби, но нашите загубиха от Литва със 70:72.

Докторът на отбора каза, че няма нищо тревожно и след малка почивка ще може да разчитаме на него“, коментира селекционерът на България Росен Барчовски.

С различни болежки след двубоя с литовците са и Дий Бост и Йордан Минчев, а видими болки в краката след мача имаше и Димитър Димитров. Очаква се всички да са на линия за битката с босненците.

Александър Везенков: Показахме, че можем да се борим с момчета, които играят в силни първенства

България гостува на Сараево на 4 юли (понеделник) от 21.00 ч., като при победа има шанс да се класира напред във втората фаза на квалификациите за световното първенство.

Храбра България измъчи Литва и остана на крачка от още една победа в световните квалификации (видео)

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани