7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Трябва да забравим случилото се срещу Ефес

Александър Везенков: Трябва да забравим случилото се срещу Ефес

Утре имаме нов мач и трябва да победим, добави крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос продължават с мачовете в Евролигата. Утре (19 ноември) от 21.00 ч. в Пирея българско време българинът и отборът му ще се изправят срещу Макаби Тел Авив в среща от 11 кръг в турнира на богатите.

Предстои ни важен мач срещу много добре сформиран отбор, който показа още от началото на сезона в Евролигата, че върви напред. Искаме да вземем предимство в нашата зала след два лоши двубоя, така че ще се борим за победа. С това ще запазим успешната си серия у дома“, заяви Александър Везенков преди двубоя с гранда от Тел Авив.

„Евролигата ни дава възможност да играем през кратко време. Разбира се, щабът и феновете ни дават сила, но не можем да разчитаме само на това. Те трябва да се радват и на успехи извън Пирея. Единственото, което ни интересува сега, е да победим Макаби, защото това е много важен мач за продължаване в турнира“, добави крилото на Олимпиакос.

„Няма нужда да коментирам последните 10 минути срещу Анадолу Ефес. Ние дори не играхме. Жалко, не направихме нищо правилно, нито в нападение, нито в защита. трябва да забравим за това, защото утре имаме нов мач. Искахме да спечелим вчера, но не успяхме. Трябва да го забравим и да станем по-добри, за да вземем победата утре по всякакъв начин“, каза още 26-годишният играч.

Силен Везенков не спаси Олимпиакос в Истанбул (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани