11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков стартира с лечението на контузията си в Гърция

Александър Везенков стартира с лечението на контузията си в Гърция

Участието на крилото на Олимпиакос в следващия мач от финалите в Гърция обаче остава под въпрос

Aлександър Везенков няма да вземе участие в днешната тренировка на своя Олимпиакос в Гърция. Както вече стана ясно, 206-сантиметровото крило е с костнен оток в задната част на дясното коляно след втория мач от финалната серия в гръцкия елит срещу Панатинайкос.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Basketballmaniacs (@basketballmaniacs_)

Според гръцките медии, българинът е стартирал лечение още след направения преглед късно снощи. Участието на Александър Везенков в среща №3 от финалите в шампионата на южната ни съседка, която ще бъде на 11 юни, обаче остава под въпрос.

Националът се контузи след падане след сблъсък с Лефтерис Бохоридис в третия период от последния мач на своя Олимпиакос, който обаче бе загубен от селекцията на Йоргос Барцокас с 65:67. В този двубой Александър Везенков игра 21 минути.

През този сезон Александър Везенков записва средно по 17.3 точки, 5.9 борби и 2 асистенции в общо 28 срещи на „червено-белите“ в първенството на Гърция.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани