19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБААлександър Везенков и Сакраменто започват тренировъчния си лагер тази седмица

Александър Везенков и Сакраменто започват тренировъчния си лагер тази седмица

Първият двубой от подготвителния период за българина и новия му тим ще бъде на 9 октомври срещу Торонто

Александър Везенков и Сакраменто ще открият тренировъчния си лагер на 4 октомври. Това обявиха от клуба в социалните мрежи.

Кингс представиха ростера си за подготвителния период. В него попада и националът, който това лято подписа договор с „кралете“ за три години. Така Александър Везенков ще се превърне във втория българин, който ще бъде част от най-силното първенство в света.

В подготовката си преди 2023/2024 в НБА Александър Везенков и Сакраменто ще играят срещу Торонто на 9 октомври в „Роджърс Арена“ във Ванкувър. След това на 12 октомври крилото и новите му съотборници ще премерят сили с Лос Анджелис Лейкърс в „Хонда сентър“, в Анахайм, щата Калифорния. На 16 октомври селекцията на Майк Браун ще има за съперник Голдън Стейт, а три дни по-късно ще върне визитата на последния си съперник.

Първият официален мач на Александър Везенков и Сакраменто в НБА ще бъде на 20 октомври от 5.00 ч. българско време срещу Юта.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани