17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: В нападение намираме верните решения, но нашият проблем е в...

Александър Везенков: В нападение намираме верните решения, но нашият проблем е в защита

В Евролигата всички отбори са силни, всеки иска да победи всеки, допълва крилото на Олимпиакос

Александър Везенков изведе Олимпиакос до пети пореден успех в шампионата на Гърция след 107:81 над Йоникос като гост. Крилото отбеляза 24 точки в срещата, които допълни с 8 борби, 1 открадната топка и чадър за 23 минути в игра.

Везенков без грешка, Олимпиакос не пожали Йоникос в Гърция (видео)

„Успяхме да се справим с умората, но след първите 5 минути игра Йоникос, който има опитни и талантливи играчи, ни усети. В нападение намираме верните решения, но нашият проблем е в отбрана. Не можем да губим мачове у дома. Това се случва след лоша защита и грешки„, сподели пред SDNA.gr. Александър Везенков.

„Може би срещу Валенсия бяхме малко невнимателни. Трябва да обърнем внимание на защитата и грешките си, за да се подобрим. Трябва да се концентрираме, защото следващият двубой срещу Партизан е много важен„, добави крилото на Олимпиакос.

„Партизан е много корав отбор, с може би най-добрия треньор в Европа – Желко Обрадович. Трябва да контролираме темпото и борбите. В Евролигата всички отбори са силни, всеки иска да победи всеки. Не бива да се отпускаме, ние го направихме и загубихме. Партизан има качествен ростер, независимо от контузиите„, допълни Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани