5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияНиколай Михайлов: Изпълнявам това, което ми кажат

Николай Михайлов: Изпълнявам това, което ми кажат

Днес гледахме да играем възможно най-здраво в защита, сподели крилото на Левски

С такива играчи като Чавдар Костов е доста лесно в игра. Имахме малко проблеми миналата седмица бяхме без Цветомир Чернокожев, но той се завърна доста добре. Аз се старая да правя най-доброто за отбора и да побеждаваме, което е най-важното„, заяви пред Max Sport баскетболистът на Левски Николай Михайлов след успеха над Шумен със 75:51.

В предишните мачове се наложи малко повече да поема отговорност, което се изисква от мен. Старая се да се раздавам и да изпълнявам препоръките на треньорите. Изпълнявам това, което ми кажат. Винаги съм наблягал повече на стрелбата, може би с другото малко изоставам, но Димитър Ангелов винаги ми е помагал с каквото може, както в игра, така и отстрани на игрището„, добави крилото, който вкара 8 точки и грабна 11 борби за „сините“.

Днес гледахме да играем възможно най-здраво в защита. Имахме лек проблем с нападението, но с времето и това ще си дойде. Това е просто един мач„, завърши Николай Михайлов.

Левски с осми успех в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани