9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАлександър Алексиев: Очаквахме да победим, защото ни отпадна напрежението

Александър Алексиев: Очаквахме да победим, защото ни отпадна напрежението

Както казват сърбите, живот е само напред, добави наставникът на Ямбол

Очаквахме да победим, защото ни отпадна напрежението. Не гонихме на всяка цена плейоф, играхме по-освободено. Нормално се получиха последните три мача горе-долу за нас. Поздравявам Черноморец, играха доста агресивен и атлетичен баскетболДобра работа на треньорския екип. Поздравявам ги“, каза след срещата в Бургас треньорът на Ямбол Александър Алексиев.

„Това беше последен мач за сезона за нас. Искам да благодаря на моите играчи, на клуба, на ръководството, на треньорите, с които работих. Съжалявам, разбира се, за плейофите, защото бихме доста стойностни отбори и не успяхме срещу отбори, които бяха по-назад в класирането. Но няма вече за какво да се връщам на тази тема, както казват сърбите – Живот е само напред“, завърши наставникът на тима от Града край река Тунджа, който финишира на девето място в класирането на НБЛ през 2022/2023 с баланс от 9-21.

Ето и какво сподели за срещата в Бургас баскетболистът на Ямбол Александър Матушев:

Малко не ни достигна за победата. Накрая играхме с младите момчета. В защита имахме някакви пропуски. Изпуснахме ги под коша. Физически са по-здрави от нас и мисля, че това беше проблемът. Съжаляваме, че това ни е последен мач и няма да играем плейофи. Това е първа година от доста време, в която няма да играем плейофи, но другата година ще се постараем за повече.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани