Васил Евтимов: Посвещаваме победата на Михаил Капитанов

Готови сме за плейофите, категоричен е треньорът на Черноморец

394

Мисля, че пречупихме Ямбол точно за пет минути в началото на третата част. Първо, искам да поздравя Мишо Капитанов по случай рождения му ден, тази наша последна победа от редовния сезон му е посвещаваме на него, защото всичките играхме за него. Даже му дадох възможността да води първото полувреме от мача. Искам да поздравя и Макол Моайен, който направи трипъл-дабъл, мисля, че е първият за годината в лигата. За висок човек да подаде 10 асистенции е страшно много“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след победата на Ямбол с 87:77 в среща от последния 33 кръг на редовния сезон в НБЛ.

„Искам да поздравя и целия отбор с хванатите 58 борби, от които 21 в нападение, втори пореден мач. Миналият път – 60 борби. Тотална доминация, от това съм страшно доволен. Мисля, че сме готови за плейофите. Ще се подготвим. Всичките състезатели са здрави. Ще им дам малко почивка и ще се готвим за Спартак Плевен. Този път четвъртото място ще бъде печелившо, защото миналата година загубихме четвъртфинала срещу Плевен тук. Ще направим всичко възможно още първия мач да спечелим във вторник, в тази зала„, допълни наставникът на бургазлии.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияИвко Ивков: Отборът ни има настроение за плейофите
Следваща статияАлександър Алексиев: Очаквахме да победим, защото ни отпадна напрежението
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."