11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Свършихме си работата за една част

Георги Боянов: Свършихме си работата за една част

Миналата година Спартак успя да ни отстрани, тази трябва да е обратното, посочи крилото на Черноморец

Играхме по-отпуснато първото полувреме. От тази гледна точка, че се пазихме да не стане някоя грешка – като контузия за плейофите. Но във второто полувреме треньорите направиха промени и казаха да играем агресивно, както за плейофите, и разликата се получи в третата част. Свършихме си работата за една част. Ямбол са добър отбор, победи Левски, ЦСКА и Рилски спортист. Те са опасни, така че трябва да се радваме, че успяхме за такова кратко време да направим разлика и да победим„, посочи баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след успеха над ямболии с 87:77 в мач от последния 33 кръг на редовния сезон в НБЛ.

Физически всички сме здрави, което е най-важното, и сме готови за плейофите. Остава вече да си направим подготовката и гейм плана за Спартак Плевен. Миналата година те успяха да ни отстранят. Тази трябва да е обратното„, допълни крилото, който завърши срещата с 13 точки. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани