14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Искахме да покажем, че можем да играем

Евгени Хаджирусев: Искахме да покажем, че можем да играем

Бяхме мотивирани, каза още гардът на Черноморец

„Говорихме си за този мач, че искаме да го спечелим и през цялото време вярвахме, че можем да победим. Ключово за успеха беше, че имахме само осем грешки. В предишната среща имахме проблем с грешките и говорехме, че това трябва да го променим. Този път имаме само осем и успяхме да се справим и с борбата. Това бяха двете ключови неща, които решиха двубоя„, сподели Евгени Хаджирусев след успеха на своя Черноморец с 87:79 над Балкан след продължение.

Черноморец тресна Балкан след продължение (видео)

На първо място ние сме много добър колектив, всички момчета се подкрепяме и излязохме пределно мотивирани. Искахме да покажем, че можем да играем. На моменти дори нападението не ни вървеше, стреляхме под възможностите си, но въпреки това с отборна игра успяхме да изненадаме Балкан. Не смятам, че победата е чак някаква толкова голяма сензация. Бяхме мотивирани. Балкан също не е играл повече от месец, както и ние бяхме в тази позиция„, смята баскетболистът на бургазлии, които вкара 15 точки в Ботевград.

Във Варна отиваме за победа. След този хубав мач, който направихме, в събота трябва да затвърдим добрата игра и да се поздравим с успех и там. Това е целта ни„, каза още Евгени Хаджирусев.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани