6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБА5000 асистенции за Стеф Къри с екипа на Голдън Стейт (видео)

5000 асистенции за Стеф Къри с екипа на Голдън Стейт (видео)

Гардът стана първият в историята на клуба, преминал тази граница

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри пренаписа историята на Голдън Стейт, като се превърна в първия играч от клуба, преминал границата от 5000 асистенции. Гардът направи това при третия пореден успех на Уориърс в НБА през този сезон, дошъл при визитата на Сакраменто със 119:107.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри се разписа с 27 точки за Голдън Стейт, които допълни със 7 борби и 10 завършващи подавания. Изглежда 3-кратният шампион в НБА е под пара, тъй като в предишните два мача на тима си имаше поне по 20 точки и 10 борби.

От неговите колеги Джордан Пул се разписа с 22 точки. Андрю Уигинс финишира със 17.

Харисън Барнс бе най-резултатен за Сакраменто с 24 точки и 7 борби. Ди`Арън Фокс остана със 17 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Уориърс направиха серия от 7-2 в края на третата част, а в началото на последната две тройки на Ото Портър Джуниър и Андрю Уигинс ги изведоха напред със 100:96 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 октомври Голдън Стейт ще гостува на Оклахома, а ден по-късно „кралете“ ще имат за съперник Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани