18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияСедариан Рейнс: Трябваше да направим това, което бяхме заложили в плана си

Седариан Рейнс: Трябваше да направим това, което бяхме заложили в плана си

Харесвам фенове, харесва ми това, което виждам в залата, сподели центърът на Спартак

„Мисля, че се получи малко по-трудно, отколкото трябваше. Уважение към съперника, но ние трябваше да направим това, което бяхме заложили в плана си за този мач и това, което треньорът искаше да направим. Мисля, че се справихме. Смятам, че Шумен играе много добре, борят се много, макар че играят като гости, не се отказват„, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Седариан Рейнс след победата над Шумен с 81:67 в мач от НБЛ.

„Харесвам съотборниците си в Спартак. Мисля, че химията ни е добра, трябва да продължим да изпълняваме това, което треньорът иска от нас. Идват още и все по-важни мачове. Харесвам и фенове, харесва ми това, което виждам в залата в първите ми три седмици тук. Всичко е страхотно„, добави центърът, който днес се разписа с 13 точки и 9 борби.

„Относно следващия мач с Академик, важно е да си свършим работата като подготовка преди него и се надявам да покажем какво сме направили и на терена“, каза още американецът.

Спартак се наложи над Шумен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани