20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: През второто полувреме показахме категорично, че сме по-класният отбор

Янко Янков: През второто полувреме показахме категорично, че сме по-класният отбор

Публиката бе нашият шести играч, заяви треньорът на Шумен

“Малко тежко влязохме в мача. През първото полувреме позволихме на Черно море да се разиграе и да ни отбележи доста стрелби от далечно разстояние. Имаше и няколко в последните секунди на атаката, малко късмет от тяхна страна. Но това го отдавам на напрежението. Мисля, че през второто полувреме показахме категорично, че сме по-класният отбор с една много сърцата игра в защита и отборна игра в нападение, не случайно 4-5 човека имат над 10 точки“, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след успеха над Черно море Тича с 91:71.

„Сашо Милов нямаше ден в нападение, но игра много здраво в защита и второто полувреме се справи с един от основните им нападатели – Веселин Георгиев. Мисля, че закономерно от показаното на терена се поздравихме с победата. Благодаря на публиката за подкрепата, определено бе нашият шести играч. Надявам се следващото наше домакинство, което също е много важно за нас, срещу Ямбол на 21 февруари от 19.00 ч. пак тук в „Арена Шумен“, да дойдат още повече хора и да застанат зад нас“, каза още наставникът на новака в шампионата.

Втора победа за Шумен в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани