18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Изпуснахме ключови ситуации

Тити Папазов: Изпуснахме ключови ситуации

20-те грешки в нападение са лошото нещо, коментира треньорът на Левски

Това не беше най-доброто представяне. Мисля, че имаше доста пренавиване от страна и на двата отбора, които имат доста по-голям потенциал в нападение. Ние сме с ужасяващ процент при стрелбата от тройката, което дава разликата в мача. В другите показатели стоим по-добре. 20-те грешки в нападение са лошото нещо. От грешки те са отбелязаха 23 точки, които са от лесни кошове. По този показател ние имаме само 6 точки. Това е очевидната разлика. Единият център на Балкан си тръгна, очаквах, че ще спечелим борбата„, коментира треньорът на Левски Тити Папазов след загубата от Балкан с 59:72 в едно от дербитата на 18 кръг в НБЛ.

Балкан наказа грешките на Левски

Това е втори мач за нас в рамките на шест дни. Безспорно не искам да омаловажам качествата на Берое, но те не играят толкова агресивно в защита и поради това ние вкарахме 82 точки срещу тях. В тази среща стрелбата ни от далечна дистанция е 3/19 в нашата зала. Няма отбор, който може да победи по този начин. Изпуснахме ключови ситуации. Изоставахме с 6 точки и при отворена стрелба от тройката на Венцислав Петков можехме да свалим изоставането си само до 3. След това те вкарват от далечна дистанция и стана плюс 9 за тях. Дори и да имаше някакви моменти на базата на това, че сме пред наша публика и в нашата зала, нещата изискват да се бележат кошове“, каза още наставникът на шампионите, които допуснаха пето поражение в първенството през този сезон.

Новините около финансовите състояние на Левски нямат отношение към спортно-техническата част. Има постове, на които имаме необходимост, ако искаме да се противопоставяме. Днес беше битка, в която можехме да изпреварим Балкан. Сега вече сме след тях, но продължаваме. Аз много добре знам, че решаващата фаза е през месец май, но за да се надяваме, трябва да играем добре и да загубим при липса на шанс. Тогава вече можем да кажем, че има причини, поради които сме загубили. Ивица Радич отсъстваше цяла седмица. Трябва да изглеждаме по-добре, за да можем да се надяваме, че във времето ще надградим“, завърши Тити Папазов.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани