10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориОчакват Везенков в националния отбор на 25 февруари

Очакват Везенков в националния отбор на 25 февруари

Крилото ще може да се включи в мача срещу Португалия на 26 февруари

Александър Везенков ще се присъедини към лагера на националния отбор в края на следващата седмица. Това потвърди селекционерът на България Росен Барчовски по време на днешната пресконференция, която се проведе в Пресклуб България, в столицата.  

100% ще бъде на линия за мача на 26-ти. Те играят на 24-ти във Валенсия. Сега се уточнява. Те не знаеха още с какво ще пътуват. Ако e с чартър, ще идва от Валенсия тук. Правим някакви комбинации да пристигне на другия ден до обяд. И той ще бъде с една тренировка на 25 февруари”, заяви Росен Барчовски. 

Александър Везенков и неговият Олимпиакос ще гостуват на Валенсия в среща от 25 кръг в Евролигата на 24 февруари. Това означава, че крилото ще пропусне срещата от предварителните квалификации за Евробаскет 2025 срещу Румъния на 23 февруари в Питещ. На 26-ти пък “лъвовете” ще приемат Португалия в “Арена Ботевград”.  

Националите са втори в своята група F на пресявките с баланс от 3-1.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани