18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАЯнис за Стеф Къри: Заслужаваше наградата за MVP

Янис за Стеф Къри: Заслужаваше наградата за MVP

Не съм създаден за срещи като тези в Мача на звездите, допълва лидерът на Милуоки

Звездата на Милуоки Янис Адетокунбо сподели, че не се чувства особено комфортно като участник в Мача на звездите в НБА. Шампионът в лигата с Бъкс през миналия сезон допълва, че все пак се опитва да помага на отбора си.

Не съм създаден за тези мачове. Ясно е, че излизаш на терена и се опитваш да се насладиш максимално, но просто не разбирам как е възможно да не даваш най-доброто от себе си. Чувствам се ужасно, когато просто вървя напред-назад, защото в двубоите от НБА винаги се опитвам да използвам максимална скорост, каквото и да правя. Това е моят стил на игра„, казва Янис Адетокунбо.

Когато гледате Стеф Къри как стреля тройки една след друга и да прави шоу, дори не искате той да загуби този мач. Той заслужаваше наградата за MVP. Опитах се да се уверя, че ще спечелим, опитах се да помогна на отбора. Настроението беше такова„, добави 27-годишният баскетболист, който участва в Мача на звездите в НБА за шести път в кариерата си.

Стеф Къри избухна с рекорд от 16 тройки, Леброн Джеймс вкара победния кош в Мача на звездите в НБА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани