7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЯмбол усложни задачата на Берое

Ямбол усложни задачата на Берое

Ямболии биха в Стара Загора, но останаха без Уили Атууд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Битката за четвъртото място в края на редовния сезон в НБЛ продължава. Това се случи, след като Ямбол надви Берое с 83:75 като гост в отложен мач от 24 кръг в мъжкия ни елит. Старозагорци са с баланс от 11-12 и са пети, докато ямболии са седми с 9 успеха и 14 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Ерик МакГил отбеляза 25 точки плюс 9 асистенции за Ямбол. Уили Атууд добави 23 и 6 борби, но и получи контузия в рамото в края на двубоя. Франклин Уилямс отбеляза 17 точки.

Кей Джей Фейгин бе най-добър за Берое с 23 точки. Джеймс Гавин приключи с 16. Седарин Рейнс и Кейлъб Бишъп останаха с по 14 и 11 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: След равностойно първо полувреме и крехък аванс от 1 точка за Берое след 45:44, селекцията на Тони Дечев наложи своето темпо след паузата. Гостите направиха серия от 13-1 в края на третата част, дело на Уили Атууд, Ерик МакГил и Франклин Уилямс за 61:52. До финалната сирена ямболии удържаха финалния щурм на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 април Ямбол ще гостува на Балкан, а Берое ще играе срещу Рилски спортист. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЯМБОЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани