17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯмбол влезе в серия, трипъл-дабъл на Питър Кис (видео)

Ямбол влезе в серия, трипъл-дабъл на Питър Кис (видео)

Тимът на Дечев мина кота 100 срещу седем от Берое

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ямбол постигна втора поредна победа в НБЛ. В своята зала „Диана“ момчетата на Тони Дечев се наложиха над Берое със 101:84 в среща от 23 кръг в родния елит. Така ямболии вече имат баланс от 9-14 на седмото място, докато старозагорци са с 8 успеха и 15 поражения на деветата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Питър Кис свърши доста работа за Ямбол и регистрира трипъл-дабъл – 18 точки, 13 борби и 10 асистенции. Кевин Хънт (6 борби) и Маркедрик Бел (7 добавиха по 16. Николай Михайлов се разписа с 15 точки и 5 борби. Александър Матушев добави 12 и 5 асистенции.

За оределия състав на Берое Николай Николов финишира с 30 точки и 18 борби. Николай Титков вкара 22 плюс 7 борби и 8 асистенции. Играещият треньор Дарин Иванов остана с 21 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините спечелиха битката под двата ринга, след като овладяха общо 53 срещу 42 отскочили от двата ринга топки за Берое. Освен това, ямболии направиха и повече асистенции – 28 срещу 13 завършващи подавания за старозагорци. В добавка, тимът на Тони Дечев имаше и повече точки на бърза атака – 29 срещу 18 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 март Ямбол ще бъде домакин на Миньор 2015, докато същия ден Берое ще излезе срещу Левски. 

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани