19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Присъствието на Йордан Бозов в щаба ще бъде важно

Чавдар Костов: Присъствието на Йордан Бозов в щаба ще бъде важно

През първото полувреме не бяхме много енергични, след това се сбихме, каза капитанът на Рилски спортист

„В нашия отбор се случват много неща, които са извън терена. Имаме смяна на треньори, контузени играчи, някои играчи си тръгнаха. Така, че може и това да ни е афектирало до някаква степен. През първото полувреме не бяхме много енергични, взимахме атаки, но те не бяха плод на колективната игра. През второто се сбихме, вкарахме много енергия в защита. Любомир Киров промени някои неща в защита, понеже вече е старши треньор. Преди голямата почивка използвахме неща, които предишният треньор бе вкарал, но новият наставник ги премахна във второто и започнахме да играем без напрежение. Бяхме дошли да изиграем този мач мъжки, пък каквото стане. Вече мислим за следващата седмица, надявам се да направим добър сезон и да покажем друго лице„, каза баскетболистът на Рилски спортист Чавдар Костов след поражението от Балкан със 70:81 в среща от 4 кръг в НБЛ. 

Отборите са доста изравнени, все още никой не играе най-добър баскетбол. Случват се изненади и слаби мачове на този етап. Има отсъстващи играчи, особено при нас. Всички момчета са биткаджии, това е най-важното. С всеки изминал мач ще играем по-добре“, смята капитанът на самоковци, който днес отбеляза 25 точки. 

Присъствието на Йордан Бозов в щаба със сигурност ще бъде важно. Той бе доста добър играч, сега и като треньор ще се развива, има желание да бъде с нас. Може да помогне и на по-младите момчета, както и на по-опитните“, завърши Чавдар Костов. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани